Til toppen
<center><h2>REFERANSE</h2></center>

REFERANSE

Kunde Fosen AS

Applikasjon Forhandler

Filter Forbruksfilter og kundeportal

Marked Vei og anlegg

Kundebesøk hos vår Forhandler - Fosen AS

I August fikk vi endelig muligheten til å dra på kundebesøk til en av våre forhandlere. Der fikk vi et innblikk i hvordan deres hverdag er og hvordan de opplever oss som leverandør. Fosen AS består av daglig leder, Øystien Sæther og selger, Frank Hansen. Til sammen har de lang erfaring innen landbruk og anlegg, med god kompetanse rundt produkter og kundens behov. 

Hvem er Fosen AS

Fosen AS drives av Øystein H. Sæther og Frank Hansen og de holder til på Fosen i Trøndelag, som ligger rett nord for Trondheim. De er en solid leverandør av oljeprodukter og filter til næringskunder innen landbruk, anlegg/transport, marine og verksteder i hele Norge.
Bilder hentet fra: Ditech AS

Hva er viktig for deres kunder?

«Det er flere momenter som vi føler er viktig for våre kunder. Leveringsdyktighet og pris kommer vi ikke utenom, men ofte er det utslagsgivende at vi sørger for tryggheten om at vi klarer å kartlegge kundens behov, for så å levere riktig produkt. Vi prioriterer å bruke en del tid på å dette i innledende kommunikasjon, slik at vi kan være sikre på at det de bestiller samsvarer med spesifikasjonene på utstyret»

- Frank Hansen, selger i Fosen AS

Hvorfor Ditech?

Siden 2019 har Fosen AS vært forhandler av Ditech. Samarbeid, leveringsdyktighet og et kundetilpasset lager er noen av grunnene til at de har blitt værende som forhandler. De bruker aktivt kundeportalen til kryssjekk av filternummer, kartlegging av filterkart på maskiner, oppdaterte priser og lagerbeholdning.


Flere referanser

Service Partner Kopstad

Service Partner Kopstad

Les mer
Forhandler - Varhagus Diesel Elektro AS

Forhandler - Varhagus Diesel Elektro AS

Les mer
En betydelig aktør innen sprengningsbransjen

En betydelig aktør innen sprengningsbransjen

Les mer