Til toppen

 

Kvalitet | Kunnskap | Service

Ditech AS ble etablert i Tønsberg i 1989 og har nå over 30 års erfaring innenfor filterbransjen. Vi har i dag hovedkontor og lager i Tønsberg samt et salgskontor på Ågotnes, utenfor Bergen. Ditech lagerfører forbruksfilter og filtersystemer fra flere av verdens ledende filterprodusenter. Våre medarbeidere har høy kompetanse gir råd og veiledning til å løse små og store filterproblem. For å få bedre oversikt er vi også behjelpelig med å lage filterkart til maskiner og utstyr. Noe som igjen bidrar til bedre kontroll over lagerbeholdning og mer effektive innkjøp. Ditech skal levere produkter og tjenester av høy kvalitet fra serviceinnstilte og kunnskapsrike medarbeidere. Stort lager og en effektiv logistikkavdeling sammen med en sentral plassering i nærhet til Sandefjord Lufthavn og E18 sikrer tilgjengelighet og hurtige leveranser.

 

 


 

Ditech har løsninger for

Fjerning av vann og partikler i diesel, hydraulikk og smøreolje

Mobile og stasjonære oljerensere

Filterhus for hydraulikk

Racor forfiltre for marine diesel & bensin

Vannbehandling, UV-filtrering, posefilter

Filtre til ventilasjonsanlegg

Automatisk selvrensende filtre


 

 

Lagerfører et bredt utvalg i filterelementer

Ditech har filterelementer til diesel, olje, luft, vann, hydraulikk og prossess. Med over 6 800 filtervarianter på lager, kan vi levere de fleste typer elementer på kort varsel.

 

 


Sertifisert

Ditech AS er sertifisert etter ISO Standard 9001:2015 og 14001:2015 og er kvalifisert for leveranser ihht. Achilles JQS og Achilles UNCE. Våre tjenester og produkter skal ha høy kvalitet og våre leverandører er blant de beste i sin bransje og tilfredsstiller de krav som blir møtt.

ISO Standard 9001:2015
ISO Standard 14001:2015
Achilles

 


Leverandører

Atlas
Pmax
Parker
mannhummel
hiflux
Greenoil
Filtrec
frankefilter
Descase
Baldwin
Fileder
Fileder