Til toppen

Stillingsbeskrivelse 

Ditech har de siste årene hatt stor utvikling innen leveranser av filtersystemer og ønsker nå en teknisk selger /salgsingeniør som kan fortsette utviklingen sammen med oss!

Er du en positiv, strukturert og teknisk kompetent person som ønsker å jobbe i et firma i vekst? Vi søker nå en person som har fokus på gode kunderelasjoner og ønsker å løse små og store utfordringer innenfor prosessfiltrering. Hos oss får du jobbe i et dynamisk firma med en spennende arbeidshverdag og et godt arbeidsmiljø.

Som teknisk selger/salgsingeniør i Ditech vil du jobbe selvstendig og i team ut mot både nye og eksisterende kunder hvor du vil prosjektere og presentere våre løsninger innen primært Industri- og Havbrukssektoren, men også andre markeder. Vi søker deg som gjerne har teknisk bakgrunn eller utdanning fra rør, elektro, prosess, mekanisk eller ingeniør/teknisk fagskole. Har du erfaring og interesse for filtrering er det en fordel, men ikke et krav. Hos oss vil du få opplæringen du trenger gjennom gode kompetente kollegaer og tett samarbeid med våre leverandører.

Våre produkter og løsninger er med på å løse mange utfordringer i ulike bransjer og sørger for en «renere» prosess hvor vi bidrar til en mer bærekraftig hverdag – enten om det er å filtrere mat, drikke, vann, oljer, lakselus, maling, kjemi, avfall, beskytte utstyr eller annet. Det er et stort potensiale og vi mener selv at vi har markedets beste løsninger for å håndtere disse utfordringene.

Hos oss blir du en del av et intimt og faglig sterkt arbeidsmiljø hvor det er kort vei til beslutning og gode muligheter for utvikling. Det er «høyt under taket» og tross et prestasjonsmiljø er vi opptatt av å ha det bra på jobb!

En spennende stilling i et lite selskap med høye ambisjoner og ikke minst store innen filtrering.

Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper

 • Erfaring fra salg / prosjektering
 • Teknisk bakgrunn(teoretisk/praktisk)
 • Teknisk fagskole / ingeniør / annen relevant utdanning
 • Positiv, proaktiv og strukturert
 • Relasjonsbygger og løsningsorientert
 • Gode kunnskaper digitalt og vant med pc som arbeidsverktøy
 • Flytende norsk og engelsk - skriftlig og muntlig
 •  Serviceinnstilt, positiv og gode samarbeidsevner
 • Utadvendt og nysgjerrig

 

Arbeidsoppgaver

 • Salg og presentasjon av våre løsninger til nye og eksisterende kunder
 • Prosjektere og tilby løsninger innen prosessfiltrering
 • Følge opp kundeportefølje og gjennomføre aktiviteter
 • Gjennomføre tester og igangkjøring hos våre kunder
 • Tett dialog med våre leverandører
 • Aktivt oppdatere og utvikle interne salgsverktøy og systemer
 • Følge opp kunder fysisk, digitalt og på telefon (reiseaktivitet må regnes med)

 

Om arbeidsgiveren 

Ditech AS ble etablert i 1989 og er i dag en av landets ledende filterleverandører. Vi lagerfører et bredt utvalg av forbruksfiltre og kan tilby alt fra et lite filter til større tilpassende filtersystemer. Ditech AS er sertifisert etter ISO Standard 9001:2015 og 14001:2015 og er kvalifisert for leveranser ihht. Achilles JQS og Achilles UNCE. Våre tjenester og produkter skal ha høy kvalitet.

Muligheter 

Dette er en spennende stilling med store muligheter til å være med på å utvikle et firma som er inne i en vekstperiode. Du vil jobbe sammen med 15 positive, offensive og stabile kollegaer, som alle setter hverandre i fokus. Dette er en 100 % fast stilling og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser til rette person.

Første halvår 2024 flytter Ditech i helt nye lokaler på Borgeskogen i Sandefjord kommune. Et nytt innovativt og fremtidsrettet bygg som ivaretar satsningen vår. Dette vil være fremtidig kontorplass, men vi er fleksibel til din lokasjon og kan legge til rette ulike løsninger for riktig kandidat.

Virker dette interessant og du kjenner at du ønsker å bli bedre kjent med oss og stillingen, så oppfordrer vi deg til å sende inn en søknad!

Søknader sendes til jobb(at)ditech.no
For spørsmål: Ta kontakt med daglig leder Morten Andre Karlsen på mak(at)ditech.no eller 97 96 69 69