Til toppen
<center><h2>REFERANSE</h2></center>

REFERANSE

Kunde Sleneset Aqua Service

Applikasjon Ombygging av MS Bukkhomen

Filter HiFlux Filtersystem

Marked Havbruk og akvakultur

Stadig flere velger filtersystemer fra Ditech i Oppdrettsnæringen

Det er stadig økende etterspørsel etter Ditech sine filterløsninger i oppdrettsnæringen, og tidligere i år leverte vi to stk selvrensende filter fra HiFlux til Sleneset Aqua Service for ombygging av MS Bukkhomen. MS Bukkholmen eies av Helgeland Aqua Service der Sleneset Aqua Service har hatt ansvar for ombygningen og driften av båten. De har hatt god hjelp fra Sinus i Sandnessjøen for utvikling og automatisering av styring til filter og avlusingssystem. Her har også kommunikasjonen mellom de tre partene Sleneset, Sinus og Ditech fungert bra for å få til et godt sluttresultat.

Sleneset Aqua Service AS

Sleneset Aqua Service er en mindre aktør i oppdrettsnæringen som holder til på Sleneset i Lurøy kommune. Selskapet ble etablert i 2018 der de eier MS Oddøy, en liten brønnbåt/vaskebåt samt. drifter avlusningsfartøyet, MS Bukkholmen. Sleneset Aqua Service har 24 ansatte og en administrasjon innad i familien som består av brødrene Aleksander – Daglig leder, Eirik - Teknisk leder og Far Trond som er HR/ISM ansvarlig.
Bilder hentet fra: Ditech AS

Deres opplevelse av filtersystemet

«Vi er meget fornøyde med filtrene slik de har fungert for oss til nå. Vi kjører to store filter slik at vi har bra med overkapasitet og ingen "drop" i systemet under drift når filter dreneres. Vi har brukt litt tid på justering av filter for å oppnå ønsket resultat med tanke på selvrensing og drenering av produksjonsvann. Dette er viktig for oss å opprettholde så god vannkvalitet i avlusningssløyfen vår som overhodet mulig.» - Eirik Sætern, Teknisk Leder i Sleneset Aqua Service.

Hvorfor Ditech?

Sleneset Aqua Service valgte Ditech som leverandør av filtersystem basert på gode erfaringen fra andre aktører i næringen som også bruker Ditech sine løsninger. «Vi føler at dere har fulgt oss godt opp og servicen har vært god» - Eirik Sætern, Teknisk Leder i Sleneset Aqua Service.

Flere referanser

Kundetilpasset filterløsning

Kundetilpasset filterløsning

Les mer
Største enkeltinstallasjon av lusefilter

Største enkeltinstallasjon av lusefilter

Les mer
Verdens største installasjon av Lusefilter

Verdens største installasjon av Lusefilter

Les mer