Skip to main content
Til toppen

Ditech leverer filter og filterløsninger til næringsmiddelindustrien. Utstyret oppfyller de strenge krav til matsikkerhet, blant annet til EHEDG og EN 1935/2004. I desember leverte Ditech 2 stk. Auto-line selvrensende filter og 2 stk. Magnetfilter til Freia sjokoladefabrikk i Oslo, som er en del av Mondelēz Global. Mondelēz har høye krav til kvalitet, hygiene og veletablerte løsninger i deres produksjon. Vi i Ditech er fornøyde med å kunne levere etter deres spesifikasjoner.

Freia er en del av Mondelēz Internasjonal, Norges ledende snackselskap. De ble etablert i 1889 og har siden den gang produsert Norges mest kjente sjokolade. Med kontinuerlig fokus på bærekraftig utvikling og hvordan de kan produsere mest mulig miljøvennlig og energieffektivt på fabrikken deres på Rodeløkka i Oslo.

Hvorfor magnetfilter?

Et magnetfilter fanger opp magnetiske partikler som kan forekomme i en produksjonsprosess. Våre magnetfiltre er syv ganger sterkere enn en vanlig magnet med en styrke på 11.500 – 12.000 Gauss, som igjen er langt høyere enn standard spesifikasjoner. Systemet er driftssikkert, lett å håndtere og tar liten plass.

Mondelēz - Freia bruker våre filtersystem

Selvrensende filter i industrien

Råvaresikring er et av nøkkelegenskapene til våre selvrensende filter. En del av råvarene som blir brukt i produksjon til sjokolade er importert – noe som kan føre til uønskede partikler i mediet. Ved bruk av våre filtersystemer - levert av Hiflux, kan man hindre at disse partiklene blir med videre i produksjonsprosessen. Filterløsningen er driftssikker, krever lite vedlikehold, reduserer menneskelig kontakt i produksjonen, har lav nedetid og har en hel-automatisert renseprosess.

Lenker
Language
Min side