Til toppen
<center><h2>REFERANSE</h2></center>

REFERANSE

Kunde Mondelēz (Freia)

Filter HiFlux Filtersystem

Marked Industri

Leveranse av filtersystemer til Mondelēz (Freia)

Ditech leverer filter og filterløsninger til næringsmiddelindustrien. Utstyret oppfyller de strenge krav til matsikkerhet, blant annet til EHEDG og EN 1935/2004. I desember leverte Ditech 2 stk. Auto-line selvrensende filter og 2 stk. Magnetfilter til Freia sjokoladefabrikk i Oslo, som er en del av Mondelēz Global. Mondelēz har høye krav til kvalitet, hygiene og veletablerte løsninger i deres produksjon. Vi i Ditech er fornøyde med å kunne levere etter deres spesifikasjoner.

Freia og bærekraft

Freia er en del av Mondelēz Internasjonal, Norges ledende snackselskap. De ble etablert i 1889 og har siden den gang produsert Norges mest kjente sjokolade. Med kontinuerlig fokus på bærekraftig utvikling og hvordan de kan produsere mest mulig miljøvennlig og energieffektivt på fabrikken deres på Rodeløkka i Oslo.

 
Selvrensende filter i industrien

Råvaresikring er et av nøkkelegenskapene til våre selvrensende filter. En del av råvarene som blir brukt i produksjon til sjokolade er importert – noe som kan føre til uønskede partikler i mediet. Ved bruk av våre filtersystemer - levert av Hiflux, kan man hindre at disse partiklene blir med videre i produksjonsprosessen. Filterløsningen er driftssikker, krever lite vedlikehold, reduserer menneskelig kontakt i produksjonen, har lav nedetid og har en hel-automatisert renseprosess.

Hvorfor magnetfilter?

Et magnetfilter fanger opp magnetiske partikler som kan forekomme i en produksjonsprosess. Våre magnetfiltre er syv ganger sterkere enn en vanlig magnet med en styrke på 11.500 – 12.000 Gauss, som igjen er langt høyere enn standard spesifikasjoner. Systemet er driftssikkert, lett å håndtere og tar liten plass.

Relevante filtersystem

Flere referanser

Leveranse av filter til

Leveranse av filter til

Les mer
Rammeavtale med Skagerak Kraft og Skagerak Varme

Rammeavtale med Skagerak Kraft og Skagerak Varme

Les mer
En pionér innen spesialkjemikalier

En pionér innen spesialkjemikalier

Les mer