Skip to main content
Til toppen

Kvalitet kunnskap og service

Ditech har løsinger for

Filtre til ventilasjonsanlegg
Mobile og stasjonære oljerensere
Vannbehandling, UV-filtrering, posefilter

 

Filterhus for hydraulikk
Racor forfiltre for marine diesel & bensin
Fjerning av vann og partikler i diesel, hydraulikk og smøreolje
Digital kundeportal for kunder med tilgang
Automatisk selvrensende filtre
Filterkart Kartlegg alle dine maskiner, applikasjoner og utstyr
Produktsøk Søk på ditt nåværende filternummer og finn Ditech sitt alternativ
Filteroversikt Totaloversikt over alle filter i "mine filterkart"

Fordeler med digital kundeportal

Ditech AS ble etablert i Tønsberg i 1989 og har nå over 30 års erfaring innenfor filterbransjen. Vi har i dag hovedkontor og lager i Stokke, Sandefjord samt et salgskontor på Ågotnes, utenfor Bergen. Ditech lagerfører forbruksfilter og filtersystemer fra flere av verdens ledende filterprodusenter. Våre medarbeidere har høy kompetanse gir råd og veiledning til å løse små og store filterproblem.Vi selger filter til følgende marked

Vi selger filter til følgende markedFor å få bedre oversikt er vi også behjelpelig med å lage filterkart til maskiner og utstyr. Noe som igjen bidrar til bedre kontroll over lagerbeholdning og mer effektive innkjøp. Ditech skal levere produkter og tjenester av høy kvalitet fra serviceinnstilte og kunnskapsrike medarbeidere. Stort lager og en effektiv logistikkavdeling sammen med en sentral plassering i nærhet til Sandefjord Lufthavn og E18 sikrer tilgjengelighet og hurtige leveranser.

Sertifisering

Ditech AS er sertifisert etter ISO Standard 9001:2015 og 14001:2015 og er kvalifisert for leveranser ihht. Achilles SILVER. Våre tjenester og produkter skal ha høy kvalitet. Våre leverandører er blant de beste i sin bransje og tilfredsstiller de krav som blir møtt. 

Lenker
Language
Min side