Skip to main content
Til toppen

Filtersystem

Ditech representerer anerkjente produsenter til prosess-segmentet. Se våre selvrensende filter, pose, magnet-og patronfilter, sil- og magnetfilter, grovfilter, oljedampseparatorer og andre filterløsninger. Vi ønsker å bistå våre kunder med å løse deres utfordringer, enten det er behov for et lite filter eller til et større filtersystem.GreenOil Logo

GreenOil Standard er en dansk produsent av filtersystemer til rensing av marine diesel, hydraulikk- og smøreolje. Selskapet ble etablert i 2008 og Ditech har vært forhandler siden 2012.

Les mer
GreenOil Logo

Våre automatfiltre er et robust og kompakt selvrensende filter som er meget driftssikkert og pålitelig med lave driftskostnader. Det kan benyttes til mange applikasjoner og induviduelt tilpasset kundens filtrerings behov.

Les mer
GreenOil Logo

Ved dybdefiltrering med multipass-sertifiserte og 114 mm tykke filtre, vil bypass filter fra Triple R fjerne disse skadelige partiklene samt oksidasjon. Dette er den beste løsningen for å garantere ren olje på alle maskinene dine.

Les mer
GreenOil Logo

FRANKE-Filter har utviklet et mekanisk system til å håndtere oljetåke med en effektivitet på 99,9%. Prinsippet er at et konstant undertrykk genereres i smøreoljesystemet.

Les mer
GreenOil Logo

Noe som kan forebygge fuktighet og partikler i oljen er Silica-Gel pustefilter som installeres på tanker og oljefat. Filteret hindrer og trekker til seg fuktighet og partikler, når filteret er mettet skifter den farge til rosa og må erstattes.

Les mer
Lenker
Min side
Language