Skip to main content
Til toppen

Referanser

Utforsk våre referanser innen vei og anlegg, industri, habruk og marine. Se hvordan våre løsninger har bidratt til våre kunders fremgang.
Finn inspirasjon og se hvordan vi kan hjelpe deg med dine behov.

HAVBRUK OG AKVAKULTUR

Ditech inngår samarbeidsavtale med verdensledende leverandør innen havbruk
Ditech inngår samarbeidsavtale med verdensledende leverandør innen havbruk

Etter mange års samarbeid har Ditech og ScaleAQ formalisert samarbeidet innen leveranser av filter og filtersystemer med en nyetablert samarbeidsavtale. Avtalen strekker seg over tre år med opsjon på to nye år slik at total lengde er inntil fem år.

Verdens største leveranse av lusefilter
Verdens største leveranse av lusefilter

I forbindelse med Aqua Nor tok vi turen opp til Rissa for å følge opp installasjon av filtersystemene fra Hiflux. Som bildene viser er Frøy godt igang med installasjon og igangkjøring. Frøy Challanger står i disse dager på verftet til Fosen Yard, der er de skal få sjøsatt båten innen kort tid.

Største enkeltinstallasjon av lusefilter
Største enkeltinstallasjon av lusefilter

Ditech fikk i begynnelsen av Mars ordre på 10 Auto-line VLR selvrensende filtersystemer til Frøy ASA. Filtersystemene skal installeres på det ombygde offshorefartøyet «Frøy Challenger» som blir et høykapasitets avlusningsfartøy. Filtrene er kjent for høy kapasitet, stabil drift og gode resultater på filtreringen. Noe som var avgjørende for valg av leverandør og system for Frøy i dette prosjektet.

Leveranse av 3-stegs vannrensesystem
Leveranse av 3-stegs vannrensesystem

Leveranse av 3-stegs vannrensesystem til filtrering av drikkevann ombord på MS "Kristoffer Tronds" har de valgt vannrensesystem fra Ditech. I tillegg til leveransen har kunden fått kartlagt filterlister i vår kundeportal. Et enkelt og innovativt systemet som gjør det enkelt å handle filter på nett. 

Skreddersydd filtersystem - Hiflux
Skreddersydd filtersystem - Hiflux

Filterløsningen skulle være en kompakt og mobil filterløsning for rensing av ferskvannssystemer i drift flere steder om bord. Etter dialog med kunden kom vi fram til et resultat som skulle fylle de kravene som ble satt som ble en kundetilpasset tralle med Hiflux «Micro-line Wall Unit». Denne enheten veier 35kg, har stor pumpekapasitet og en sterk magnet som tar til seg smuss og rust.


VEI OG ANLEGG

Rammeavtale med Øst-Riv AS
Rammeavtale med Øst-Riv AS

Vi valgte Ditech som leverandør pga. Service, kompetanse, kvalitet på filtrene og evnen til å snu seg rundt for å få levert filtrene. Ditech hadde også den beste digitale løsningen» - Øst-Riv AS

Kundetilpasset lager på eget verksted
Kundetilpasset lager på eget verksted

Ditech har kartlagt hele Kjell Foss sin maskinpark med borerigger, biler og annet utstyr. De har et kundetilpasset lager på eget verksted som jevnlig fylles på og holdes oppdatert.

Forhandler - Varhaugs Diesel Elektro AS
Forhandler - Varhaugs Diesel Elektro AS

Varhaugs diesel elektro er forhandler av Ditech. De leverer filter til bransjer som industri, anlegg, landbruk, bil og båt.

Ny forhandler - Maritim Motor
Ny forhandler - Maritim Motor

Vi ønsker Maritim Motor AS velkommen som forhandler hos Ditech! Maritim Motor er lokalisert i Tomrefjorden og har stor erfaring innenfor maritim sektor. De utfører alt innenfor montering, oppretting, nybygg, service og vedlikehold. Se mer om Maritim Motor på deres hjemmeside her. De kan nå levere alt av filter og filterløsninger til marine, industri, akvakultur, vei og anlegg.

Filter til hele maskinparken
Filter til hele maskinparken

Ditech har levert alt av filter på de forskjellige maskinene til service partner kopstad. Et kundetilpasset lager og nærhet til hovedlager er årsaker til at Ditech ble valgt som totalleveradør av filter til hele bedriftens maskinpark.


Filteravtale med Solstad Offshore
Filteravtale med Solstad Offshore

Ditech har inngått rammeavtale med Solstad Offshore, som omfatter leveranse av alle typer forbruksfiltre til deres flåte av skip. Avtalen er gjeldende fra juli 2023 og strekker seg over en periode på tre år pluss opsjoner.

Ditech inngår ny kontrakt med Vard
Ditech inngår ny kontrakt med Vard

Filterleverandøren Ditech AS har skrevet kontrakt med Vard for leveranse av filtersystemer for rensing av diesel, smøreolje og hydraulikksystemer til Rem Offshore sine to nye skip. Skipene er Vard 4 19 design, type CSOV (Construction Service Operation Vessel) og skal leveres i 2023 som serviceskip til vedlikehold av havvindparker.

 Filtersystem som erstatning for oljeseparatorer
Filtersystem som erstatning for oljeseparatorer

Østensjø Rederi tok i 2021 i bruk Ditech sine filtersystem for smøreolje som erstatning for oljeseparatorer. Opplevelsen av filteret har vært utelukkende positivt, der resultatet viser at byttet har gitt besparelser på vedlikehold og «sludge». Plattform Supply Vessel

Rammeavtale med verdens største brønnbåtrederi
Rammeavtale med verdens største brønnbåtrederi

Sølvtrans er verdens ledende innenfor transport av levende fisk. Etter sammenslåingen med DESS Aquaculture Shipping er de også verdens største brønnbåtrederi. Ditech har nå signert rammeavtale med rederiet. Dette gjør oss til en eksklusiv leverandør av forbruksfiltre til hele Sølvtrans sine flåte av skip. Vi skal i tillegg kartlegge hele deres filterbehov og legge til rette for et godt samarbeid.

Filtersystemer til offshore vindenergi
Filtersystemer til offshore vindenergi

Ditech skal levere flere GreenOil filtersystemer til Vard og deres 4 19 design som skal bygges for Norwind Offshore. Leveransen omfatter to skip (CSOV) med opsjon på ytterligere to. Skipene skal være designet spesielt for avanserte maritime operasjoner, utvikling og service av havvindmarkedet.

MS Color Viking
MS Color Viking

I januar tok MS Color Viking steget videre og erstattet sine separatorer med våre filtersystemer fra GreenOil. Som ledende rederi i europeisk godstrafikk med regelmessig trafikk til og fra Norge, er det viktig å redusere driftsstans med et ettertraktet og velfungerende filtersystem.

Bluewild -  fabrikktrålerkonseptet ECOFIVE
Bluewild - fabrikktrålerkonseptet ECOFIVE

Bluewild er et Ålesund-basert sjømatselskap med 90 ansatte på land og til havs. Selskapet eier og opererer frysetrålerene M/tr. Langenes og FT Ishavet. I slutten av 2023 skal de ta i bruk det nye innovative fartøyet, Ecofive, levert av Westcon Yards - Et fremtidsrettet fabrikktrålerkonsept med fokus på fiskevelferd og bærekraftige løsninger.

Storkontrakt med Rem Offshore
Storkontrakt med Rem Offshore

Ditech skal levere GreenOil filtersystemer til 10 av Rem Offshore sine skip. Filtrene erstatter smøreoljeseparatorer ombord og gir rederiet betydelige besparelser.

Avslutter 2020 med storkontrakt!
Avslutter 2020 med storkontrakt!

Ditech er tildelt kontrakt for leveranse av GreenOil filtersystemer til Klaveness Ship Management. Totalt 44 filtersystemer som skal installeres på hver hoved- og hjelpemotor til 11 skip i Klaveness sin «Combination Carrier» flåte.

GreenOil leveranse til Meløyfjord
GreenOil leveranse til Meløyfjord

Vi ønsker å takke Stadyard og reder Selfjordbuen AS for oppdraget med å levere våre GreenOil filtersystemer til deres nybygg TBN Meløyfjord. Fiskebåten er designet av Seacon AS og skal leveres i juni 2021.

Leveranse til Vard gruppen
Leveranse til Vard gruppen

Vi er stolte av nok en gang kunne levere et komplett filtersystem til VARD og nybygg nr. 928 for Ta San Shang Marine, et fellesprosjekt mellom Mitsui O.S.K. Lines Ltd (MOL) og Ta Tong Marine Co., Ltd (TTM). Ditech skal levere GreenOil filtersystem for rensing av marine diesel, samt offline filtre til thrustere og hydraulikksystemer om bord.  

GreenOil filtersystem til Havfisk
GreenOil filtersystem til Havfisk

Havfisk bygger ny hypermoderne tråler ved Vard Søviknes. Fartøyet, som skal ha navnet "Kongsfjord", har mange nye teknologiske løsninger og vil blant annet bli den første hekktråleren med integrert energilagringssystem, med muligheter for både batteridrift, diesel-mekanisk og dieselelektrisk fremdrift.

Oljerenser til Vard Søviknes
Oljerenser til Vard Søviknes

Ditech skal levere GreenOil vannutskillerfiltre til fire nye ekspedisjonsfartøy, som Vard Søviknes skal bygge for det franske luksuscruiserederiet Ponant. Vannutskillerfiltrene skal brukes på thrustere og sørger for at skipet har en god oljekvalitet til enhver tid. Les mer om GreenOil filtersystem her

Norwegian Gannet
Norwegian Gannet

Norwegian Gannet ble bygget på Astilleros Balanciaga i Spania i 2018 og ble levert med GreenOil filtersystem for rensing av smøreolje og dieselolje, istedenfor tradisjonelle separatorer. Effektiv filtrering av oljen, minimalt med vedlikehold og mindre drifts- og vedlikeholdskostnader var hovedgrunnene for at GreenOil sitt rensesystem ble valgt. Ditech AS er distributør av GreenOil i Norge og hadde hovedkontakten med rederiet HAV Line AS. Vi hadde et ønske om å vise kunden fordelene med å velge akkurat dette filtersystemet istedenfor eventuelle separatorer som ofte blir valgt, og takker for tilliten.

GreenOil på Gitte Henning
GreenOil på Gitte Henning

Ettermontering av filtersystem resulterte i en komplett leveranse på nybygg

Volstad Maritime - GreenOil filtervogn
Volstad Maritime - GreenOil filtervogn

Volstad Maritime har investert i en mobil filtervogn fra GreenOil. Dette er den tredje filtervognen av denne typen de har bestilt til sine skip. Det ble gjort tester av oljen etter installering som viser stor forskjell på oljekvaliteten etter filtrering. GreenOil filteret blir primært brukt til å fjerne vann og partikler fra olje på Thrustere ombord på disse skipene. I tillegg til å fjerne vann og partikler har filteret flere fordele

GreenOil leveranse til Rem Offshore
GreenOil leveranse til Rem Offshore

Ditech skal levere GreenOil filtersystemer for rensing av motorens smøreolje til alle Rem Offshore sine skip.

Rammeavtale med Incentra
Rammeavtale med Incentra

Vi stolte av å ha inngått en rammeavtale med den maritime innkjøpsorganisasjonen Incentra. Incentra er en organisasjon som forhandler, inngår og administrerer rammeavtaler for ca. 950 skip og oljeinstallasjoner.  Avtalen har varighet på tre år, med opsjon på et år, og omfatter leveranse av alle typer forbruksfilter. Etter å ha inngått denne rammeavtalen med Incentra, befester vi vår posisjon som markedsleder av forbruksfilter til det maritime markedet.

MARINE OG OFFSHORE


INDUSTRI

Leveranse av filter til riggen Brage
Leveranse av filter til riggen Brage

Drivstoff filteret som skulle erstattes og opprinnelig var installert på 90-tallet, er ikke lengre i produksjon. Vi tok utfordringen og skreddersydde en løsning for Wintershall Dea, som skal erstatte filteret som står på riggen Brage, den dag i dag. Brage er Wintershall Deas første bemannede plattform i Norge og ett av de eldste felene i landet. Feltet ble påvist i 1980, produksjonsstart var i 1993, og feltet har vært i drift i over 25 år.

Mondelēz - Freia bruker våre filtersystem
Mondelēz - Freia bruker våre filtersystem

Ditech leverer filter og filterløsninger til næringsmiddelindustrien. Utstyret oppfyller de strenge krav til matsikkerhet og oppfyller blant annet EHEDG og EN 1935/2004. I november 2021 leverte Ditech 2 stk. Auto-line selvrensende filter og 2 stk. Magnetfilter til Freia sjokoladefabrikk i Oslo, som er en del av Mondelēz Global. Mondelēz har høye krav til kvalitet og vi er fornøyde med at vi kunne levere etter deres spesifikasjoner.

Rammeavtale Skagerak kraft og varme
Rammeavtale Skagerak kraft og varme

I november 2021 skrev Ditech AS under rammeavtale med Skagerak Kraft og Skagerak Varme med varighet på tre år og muligheter for forlengelse på to år. Avtalen innebærer at Ditech skal være totalleverandør av drifts- og ventilasjonsfiltre for alle Skagerak sine kraft- og varmeanlegg i Norge.

Rammeavtale på ventilasjonsfilter
Rammeavtale på ventilasjonsfilter

Vestfold Klima Og Ventilasjon AS velger Ditech som leverandør av ventilasjonsfilter. Dette er et nytt satsningsområde for leverandøren, der digitale systemer tilpasses i samarbeid med kunden. Ditech tilpasser nå lager, systemer og kunnskap for å kunne håndtere flere kunder i samme bransje.

Allnex Norge -  En pionér innen spesialkjemikalier
Allnex Norge - En pionér innen spesialkjemikalier

Allnex er et globalt selskap med 2 000 medarbeidere og en ledende leverandør av harpiks til overflatebehandling innen bygg, industri, utstyrsproduksjon og til spesialformål. De er en pionér innen spesialkjemikalier og et bredt utvalg av nyskapende flytende harpiks og additiver (tilsetningsstoffer) av høy kvalitet. Vi er glade for at Allnex valgte våre løsninger til å forbedre produksjonen og takker for tilliten.

Filterkorger og filterposer til Hydro Husnes
Filterkorger og filterposer til Hydro Husnes

Ditech har levert filterkorger og filterposer til flere av Hydro Husnes sine renseanlegg, der Ditech har blitt valgt ut ifra pris og kvalitet. Hydro Husnes er underlagt strenge krav til utslipp fra miljødirektoratet og målinger blir gjennomført regelmessig. Rensing av luft fra produksjonen er særdeles viktig og det stilles høye krav til kvalitet.


Lenker
Min side
Language