Skip to main content
Til toppen

HiFlux Filtration

Våre automatfiltre er et robust og kompakt selvrensende filter som er meget driftssikkert og pålitelig med lave driftskostnader. Det kan benyttes til mange applikasjoner og induviduelt tilpasset kundens filtrerings behov.Enkelt vedlikehold av HiFlux Filter

Brosjyrer

I våre brosjyrer finner du mer informasjon om automatisk selvrensende filter til markedene industri og havbruk og akvakultur

Havbruk og akvakultur
Industri

Bruksområder for selvrensende filter

Søtningstoffer, maling, papirindustri, vann, energi, avfall, sjokolade, fortykningsmiddel, olje og fettstoffer, drikkevarer, kjemi, indstri og meieri.

Les mer

Referanser

Verdens største leveranse av lusefilter
Verdens største leveranse av lusefilter

I forbindelse med Aqua Nor tok vi turen opp til Rissa for å følge opp installasjon av filtersystemene fra Hiflux. Som bildene viser er Frøy godt igang med installasjon og igangkjøring. Frøy Challanger står i disse dager på verftet til Fosen Yard, der er de skal få sjøsatt båten innen kort tid.

Største enkeltinstallasjon av lusefilter
Største enkeltinstallasjon av lusefilter

Ditech fikk i begynnelsen av Mars ordre på 10 Auto-line VLR selvrensende filtersystemer til Frøy ASA. Filtersystemene skal installeres på det ombygde offshorefartøyet «Frøy Challenger» som blir et høykapasitets avlusningsfartøy. Filtrene er kjent for høy kapasitet, stabil drift og gode resultater på filtreringen. Noe som var avgjørende for valg av leverandør og system for Frøy i dette prosjektet.

Skreddersydd filtersystem - Hiflux
Skreddersydd filtersystem - Hiflux

Filterløsningen skulle være en kompakt og mobil filterløsning for rensing av ferskvannssystemer i drift flere steder om bord. Etter dialog med kunden kom vi fram til et resultat som skulle fylle de kravene som ble satt som ble en kundetilpasset tralle med Hiflux «Micro-line Wall Unit». Denne enheten veier 35kg, har stor pumpekapasitet og en sterk magnet som tar til seg smuss og rust.

Mondelēz - Freia bruker våre filtersystem
Mondelēz - Freia bruker våre filtersystem

Ditech leverer filter og filterløsninger til næringsmiddelindustrien. Utstyret oppfyller de strenge krav til matsikkerhet og oppfyller blant annet EHEDG og EN 1935/2004. I november 2021 leverte Ditech 2 stk. Auto-line selvrensende filter og 2 stk. Magnetfilter til Freia sjokoladefabrikk i Oslo, som er en del av Mondelēz Global. Mondelēz har høye krav til kvalitet og vi er fornøyde med at vi kunne levere etter deres spesifikasjoner.

Allnex Norge -  En pionér innen spesialkjemikalier
Allnex Norge - En pionér innen spesialkjemikalier

Allnex er et globalt selskap med 2 000 medarbeidere og en ledende leverandør av harpiks til overflatebehandling innen bygg, industri, utstyrsproduksjon og til spesialformål. De er en pionér innen spesialkjemikalier og et bredt utvalg av nyskapende flytende harpiks og additiver (tilsetningsstoffer) av høy kvalitet. Vi er glade for at Allnex valgte våre løsninger til å forbedre produksjonen og takker for tilliten.

Våre filter

TM-P Magnet Posefilter

TMP-MAGNETBAG
Auto-Line ML og MLE

AutoLine-ML-MLE
Mini og TWP Rustfrie Posefiltre

MINI-TWP
HG Grovfilter

HGFilter
Lenker
Min side
Language