Til toppen

HG Grovfilter

Produktnummer: HGFilter
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

HG Grove filtre

HiFlux HG Grovfiltre brukes hovedsakelig til beskyttelse av pumper, ventiler, regulatorer, instrumenter, varmevekslere og andre komponenter i forskjellige prosesssystemer.
Filteret, som kan brukes både som sugefilter og som trykkfilter, er konstruert i samsvar med gjeldende standarder og normer for trykkbeholdere.
Kompakt design som leveres som standard med rette løp. Filteret kan også leveres med høyre / venstre inntak eller, som en spesiell design, med bunninntak.

Filterhuset er laget av stål og avhengig av applikasjonen kan det påføres forskjellige overflatebelegg som epoxybelegg, naturgummi eller varmforsinking med monterte sinkanoder for økt korrosjonsbeskyttelse. Filteret kan også leveres i rustfritt stål rustfritt stål EN 1.4404.

Filterfilteret har maksimalt areal for økt driftstid og leveres som standard med filtrering Ø3 mm, Ø6 mm, Ø8 mm og Ø10 mm. Materialet er varmgalvanisert stål eller rustfritt stål EN 1.4404. Varmgalvaniserte stålsikter kan utstyres med sinkanode for økt korrosjonsbeskyttelse og dermed lengre levetid.

Alle filtre leveres med en avstengt kuleventil og endehylse eller blindflens på avløp.
Filtrene er til en viss grad bygget inn av verft som kjøle-, sjø- og lastvannsfiltre, der det er større krav til standard trykk- og korrosjonsbestandighet.
Som et alternativ kan sinkanoder monteres i både hus og sil. Spesielle overflater med andre overflatebelegg - inkludert epoxybelegg og vulkanisert naturgummi - produseres i henhold til kundens spesifikasjoner. Andre spesielle design når det gjelder installasjon, kapasitet, trykk osv. Kan produseres etter avtale.

 

HG Grovfilter

Designtrykk:

10 bar

Prøvetrykk:

I henhold til EN 13445

Differensialtrykk:

0,1 bar

Arbeidstemperatur maks:

110 ° C (vann) eller i henhold til kundens krav

Differensialtrykk maks:

2,0 bar

Flensforbindelse:

EN 1092-1

Filterhusmateriale:

Stål (standard) eller rusƞrit syrefast stål EN 1.4404

Materiell kurv:

Varmgalvanisert stål eller syrefast stål i rustfritt stål EN 1.4404

Hullstørrelse kurv:

Varmgalvanisert stål: 3-10 mm
Syrefast stål i rustfritt stål EN 1.4404: 2-10 mm

Designtrykk:

10 bar

Prøvetrykk:

I henhold til EN 13445

General Numbers
Flange connection EN 1092-1
Capacity 12-1512 m3/h
Test Pressure I henhold til EN 13445
Max working temperature 110 °C
Max differential pressure 2 bar
Design Pressure 10 bar
Filtration Ø2-10 mm