Skip to main content
Til toppen

Forbruksfilter

Ditech lagerfører et bredt utvalg i filterelementer, til alle salgs bruksområder. Vi kan hjelpe deg med å finne tilsvarende filter som du har fra før, beregne riktig filter til en nyinstallasjon eller finne filter til oppgitt utstyr eller maskin. I vår kundeportal kan vi hjelpe deg å sette filter i system slik at fremtidige filterbytter blir så enkelt som mulig. På søkefeltet i toppen av siden kan du også søke deg frem til et ønsket filter, eller se vårt utvalg av filter i produktgruppene nedenfor:Hydraulikk symbol

Hydraulikk

Vi har et bredt utvalg av filterelementer, filterhus og renseanlegg innen returfilter, trykkfilter, sugefilter, By-pass filtrer, inline- og offline filter.

Les mer
Ventilasjon symbol

Ventilasjon

Ditech er Mann + Hummel Vokes Air sin distrubutør i Norge, vi kan tilby et omfattende utvalg av produkter og systemer som er designet for en rekke bruksområder.

Les mer
Luft symbol

Luft

Vi fører et bredt utvalg av luft- og kabinfiltre til mange forskjellige motorer, slik at både du og maskinen skal få en best mulig kvalitet på luften.

Les mer
Vann symbol

Vann

Vi lagerfører et stort produktspekter av elementer og komplette løsninger innen filtrering- og rensing av vann, enten det er snakk om drikkevann eller prosess.

Les mer
Smøreolje symbol

Smøreolje

Smøreoljesystemets hovedoppgave er å smøre og kjøle motorens bestanddeler for å unngå slitasje. De mest brukte metodene på å rengjøre olje er med full-flow filtrering eller by-pass.

Les mer
Drivstoff symbol

Drivstoff

Urent drivstoff forårsaker skade på blant annet injektorer og drivstoffpumper. Vi har et stort utvalg av filterelementer, filterhus og rensesystemer for ulike typer drivstoff.

Les mer
Lenker
Min side
Language