Skip to main content
Til toppen

Havbruk og Akvakultur


Havbruk og Akvakultur er et marked i stor endring med behov for innovative og velfungerende løsninger.
Trenger du et enkelt filter til din brønnbåt eller ønsker din bedrift å se på en løsning med automatisk selvrensende filter?
Uansett - Vi i Ditech ønsker å være din foretrukne filterleverandør, uavhengig av størrelse og behov.

OM OSS


 • Stort varelager 
 • Rask responstid
 • Kryssreferanser
 • Filterkart og maskinlister
 • 24/7 vakttelefon
 • 30 års erfaring fra filterbransjen
 • Konkurransedyktige priser
 • Kort leveringstid

BRANSJER


 • Brønnbåter
 • Produksjonsanlegg
 • Oppdrettsanlegg
 • Arbeidsbåter
 • Fabrikk
 • Slakteskip og slakteri

Kundereferanser

Verdens største leveranse av lusefilter
Verdens største leveranse av lusefilter

I forbindelse med Aqua Nor tok vi turen opp til Rissa for å følge opp installasjon av filtersystemene fra Hiflux. Som bildene viser er Frøy godt igang med installasjon og igangkjøring. Frøy Challanger står i disse dager på verftet til Fosen Yard, der er de skal få sjøsatt båten innen kort tid.

Største enkeltinstallasjon av lusefilter
Største enkeltinstallasjon av lusefilter

Ditech fikk i begynnelsen av Mars ordre på 10 Auto-line VLR selvrensende filtersystemer til Frøy ASA. Filtersystemene skal installeres på det ombygde offshorefartøyet «Frøy Challenger» som blir et høykapasitets avlusningsfartøy. Filtrene er kjent for høy kapasitet, stabil drift og gode resultater på filtreringen. Noe som var avgjørende for valg av leverandør og system for Frøy i dette prosjektet.

Skreddersydd filtersystem - Hiflux
Skreddersydd filtersystem - Hiflux

Filterløsningen skulle være en kompakt og mobil filterløsning for rensing av ferskvannssystemer i drift flere steder om bord. Etter dialog med kunden kom vi fram til et resultat som skulle fylle de kravene som ble satt som ble en kundetilpasset tralle med Hiflux «Micro-line Wall Unit». Denne enheten veier 35kg, har stor pumpekapasitet og en sterk magnet som tar til seg smuss og rust.

Sleneset Aqua Service - leveranse
Sleneset Aqua Service - leveranse

Det er stadig økende etterspørsel etter Ditech sine filterløsninger i oppdrettsnæringen, og tidligere i år leverte vi to stk selvrensende filter fra HiFlux til Sleneset Aqua Service for ombygging av MS Bukkhomen. MS Bukkholmen eies av Helgeland Aqua Service der Sleneset Aqua Service har hatt ansvar for ombygningen og driften av båten. De har hatt god hjelp fra Sinus i Sandessjøen for utvikling og automatisering av styring til filter og avlusingssystem. Her har også kommunikasjonen mellom de tre partene Sleneset, Sinus og Ditech fungert bra for å få til et godt sluttresultat.

Leveranse av 3-stegs vannrensesystem
Leveranse av 3-stegs vannrensesystem

Leveranse av 3-stegs vannrensesystem til filtrering av drikkevann ombord på MS "Kristoffer Tronds" har de valgt vannrensesystem fra Ditech. I tillegg til leveransen har kunden fått kartlagt filterlister i vår kundeportal. Et enkelt og innovativt systemet som gjør det enkelt å handle filter på nett. 

Sekkingstad - Først ut med selvrensende filter
Sekkingstad - Først ut med selvrensende filter

Sekkingstad AS installerte i 2012 en av våre filterløsninger for å fjerne fiskepartikler i sjøen og rusk i slaktemaskinene. Nesten 10 år senere besøker vi igjen slakteriet for å se om filtreringen er etter kundens forventninger. Ditechs velutprøvde filter - som er utviklet i samarbeid med HiFi Filtration - ble løsningen på avfall fra slakteriet. Partiklene som blir renset bort leveres som spesialavfall, mens det som slippes ut i sjøen er rent.


Utvalgte produkter

DP20 Duo Sanic UV1200-LCD

DIT-SANIC-DUO-UV1200
Auto-Line XL og XLE

AutoLine-XL-XLE
Mini og TWP Rustfrie Posefiltre

MINI-TWP
brosjyre_havbrukogakvakultur.pdf
Last ned
Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Morten A Karlsen Johannes Solsvik
Lenker
Min side
Language