Skip to main content
Til toppen
Rammeavtale på ventilasjonsfilter

Vestfold Klima og Ventilasjon AS har siden 1993 blitt en anerkjent klimaentreprenør som opererer i hele Sør-Norge på store og mellomstore byggeprosjekt. De har levert klima- og ventilasjonsløsninger til blant annet: Sandefjord Videregående skole, Torp Flyplass, Coop logistikksenter, Aker Tech House, Horten Videregående skole, Torp IT, Staples, og mange flere.

Energi og miljø i fokus

Med høyt fokus på energiforbruk, miljø og luftkvalitet er det stadig større forventninger til ventilasjonsfiltrene og de som tilbyr dem. En av årsakene til at Ditech ble valgt som foretrukken leverandør er at filtrene som tilbys innehar markedets beste energiklassifisering. Dette kan gi større besparelser på energiforbruket og forbedre luftkvaliteten.

For et vanlig ventilasjonsfilter er kun ca. 10% av totalkostnaden selve filteret, resten er knyttet opp mot energikostnader. Da er det viktig å velge riktig kvalitet, i tillegg er våre ventilasjonsfiltre 100% resirkulerbare og krever ingen spesiell form for avfallshåndtering som for eksempel et ventilasjonsfilter i glassfiber med stålrammer.

Vestfold Klima Og Ventilasjon AS velger Ditech som leverandør av ventilasjonsfilter. Dette er et nytt satsningsområde for leverandøren, der digitale systemer tilpasses i samarbeid med kunden. Ditech tilpasser nå lager, systemer og kunnskap for å kunne håndtere flere kunder i samme bransje.

Rammeavtale på ventilasjonsfilter

Hvorfor ble Ditech valgt som leverandør?

Øystein Askjem, Serviceleder ved Vestfold Klima og Ventilasjon forteller at Ditech ble valgt som leverandør basert på en totalvurdering av pris, servicegrad og ikke minst at det er en bedrift som holder til i nærmiljøet. Så langt opplever VKV at Ditech er en seriøs leverandør som har funnet gode digitale løsninger som tilfredsstiller deres behov. Kunden bytter og monterer opp mot 2 000 posefilter årlig, da er det viktig med gode digitale systemer for å kunne ha oversikt på filter til sine kunder og anlegg.  

Ventilasjonsfiltre som leveres til kunden er av høy kvalitet, til konkurransedyktige priser. I tillegg får de egne filterkart som kartlegger hvert bygg ned på aggregatnivå, noe som gjør planlegging, innkjøp og installasjon av filter enkelt og raskt.

"Ditech har det beste tilbudet til oss i markedet
og filtrene er absolutt gode kvalitetsprodukter
slik vi opplever det"

Øystein Askjem, Serviceleder, Vestfold Klima Og Ventilasjon AS

Lenker
Language
Min side