Til toppen
<center><h2>REFERANSE</h2></center>

REFERANSE

Kunde Norwegian Gannet

Applikasjon Smøreolje- og drivstoffsystem

Filter GreenOil Filtersystem

Skip Flytende slakteri

Marked Marine og Offshore

Norwegian Gannet

Norwegian Gannet ble bygget på Astilleros Balanciaga i Spania i 2018 og ble levert med GreenOil filtersystem for rensing av smøreolje og dieselolje, istedenfor tradisjonelle separatorer. Effektiv filtrering av oljen, minimalt med vedlikehold og mindre drifts- og vedlikeholdskostnader var hovedgrunnene for at GreenOil sitt rensesystem ble valgt. Ditech AS er distributør av GreenOil i Norge og hadde hovedkontakten med rederiet HAV Line AS. Vi hadde et ønske om å vise kunden fordelene med å velge akkurat dette filtersystemet istedenfor eventuelle separatorer som ofte blir valgt, og takker for tilliten.

Norwegian Gannet ble bygget på Astilleros Balanciaga i Spania i 2018 og ble levert med GreenOil filtersystem for rensing av smøreolje og dieselolje, istedenfor tradisjonelle separatorer. Effektiv filtrering av oljen, minimalt med vedlikehold og mindre drifts- og vedlikeholdskostnader var hovedgrunnene for at GreenOil sitt rensesystem ble valgt. 
 
GreenOil i Norge

Ditech AS er distributør av GreenOil i Norge og hadde hovedkontakten med rederiet HAV Line AS. Vi hadde et ønske om å vise kunden fordelene med å velge akkurat dette filtersystemet istedenfor eventuelle separatorer som ofte blir valgt, og takker for tilliten.

Norwegian Gannet er utstyrt med 1stk. WP1-P1-1000 for rensing av smøreolje på hovedmotoren Wartsila 31, samt 2 stk. WP1-P2-400 på de to Wartsila Aux. motorene. I tillegg er fartøyet utstyrt med 2 stk.  WP1-C1-1000 for filtrering av diesel. 

Filtersystem som er levert til Norwegian Gannet

Flere referanser

Oljerenser til Vard Søviknes

Oljerenser til Vard Søviknes

Les mer
GreenOil filtersystem til Havfisk

GreenOil filtersystem til Havfisk

Les mer
GreenOil på Gitte Henning

GreenOil på Gitte Henning

Les mer