Til toppen
<center><h2>REFERANSE</h2></center>

REFERANSE

Kunde Sølvtrans

Filter Forbruksfilter

Skip Brønnbåt

Marked Marine og Offshore

Rammeavtale med verdens største brønnbåtrederi

Sølvtrans er verdens ledende innenfor transport av levende fisk. Etter sammenslåingen med DESS Aquaculture Shipping er de også verdens største brønnbåtrederi. Ditech har nå signert rammeavtale med rederiet. Dette gjør oss til en eksklusiv leverandør av forbruksfiltre til alle Sølvtrans sine skip. Vi skal i tillegg kartlegge hele deres filterbehov og legge til rette for et godt samarbeid.
Smarte funksjoner i kundeportalen

Filterkart til marine

Ved bruk av denne funksjonen kan du kartlegge filter som står på din arbeidsbåt. Du velger selv hvordan oversikten skal se ut og hvilke grupperinger som er hensiktsmessige – vi kan også hjelpe deg med å sette opp filterkart. Det ingen begrensning for hvor mye informasjon du kan legge til - legg til informasjon under filter, skip eller de ulike grupperingene.

Flere brukere med ulik brukertilgang

Vi legger til rette for at ditt selskap kan ha flere brukere med ulik brukertilgang. Dette gjør det enkelt å få kontroll over hvem som kan legge inn bestillinger og hvem som godkjenner bestillinger. Du kan også bli en superbruker, der du har tilgang til alle funksjonene.

Andre funksjoner

I kundeportalen finner du smarte, enkle og kundetilpassede funksjoner som setter filterforbruket i system.  Med tilgang i kundeportalen kan du bruke flere nyttige funksjoner som bl.a. vareinformasjon, lagerstatus, kryssreferanser, lagrede handlekurver, tilbud og videresalg.

Flere referanser

Color Viking byttet til Ditech sine systemer

Color Viking byttet til Ditech sine systemer

Les mer
Bluewild - Fabrikktrålerkonseptet ECOFIVE

Bluewild - Fabrikktrålerkonseptet ECOFIVE

Les mer
Filtersystemer fungerer utmerket

Filtersystemer fungerer utmerket

Les mer