Skip to main content
Til toppen

Varhaugs Diesel Elektro AS har siden 1983 hatt kunder innenfor industri, anlegg, landbruk, bil og båt. Forhandleren holder til i Sandnes der de har sine lokale kunder samtidig som de også sender filter og andre varer til kunder rundt omkring i landet. Med  et bredt utvalg av filter og eget lager har de korte leveringstider og kan enkelt stille seg om ved hastesaker.

Varhaugs legger mye vekt på kunnskap rundt produktene de selger og deriblant filter. For å tilegne seg ny kunnskap om produktene de leverer, ser Varhaugs på alle forespørsler knyttet til filter som en mulighet til å lære mer. Her er Ditech og deres ansatte gode støttespillere med faglig støtte rundt nye produkter og markeder.

Varhaugs diesel elektro er forhandler av Ditech. De leverer filter til bransjer som industri, anlegg, landbruk, bil og båt.

Forhandler - Varhaugs Diesel Elektro AS

Varhaugs har solgt filter i over 25 år og har siden 2019 vært forhandler hos Ditech. Varhaugs representerer for Ditech i store deler av Rogaland og er godt innarbeidet i sitt distrikt hos både kunder og bransje. Veien videre for Varhaugs handler om lansering av ny nettside, utvidelser internt, nye leverandører og synlighet på messer. Ditech synes det er gøy å støtte opp en fremoverlent forhandler som stadig utfordrer oss, og sammen får vi til gode kundeopplevelser.

«Med Ditech i ryggen føler vi at det meste kan løses»

Kåre Håland – Daglig leder

Lenker
Language
Min side