Skip to main content
Til toppen

Bildet hentet fra Ditech

Historien om Ditech og Filtrec

Ditech har vært den eksklusive forhandleren av Filtrec-produkter i Norge, og vårt partnerskap har røtter som strekker seg tilbake til 1992. Filtrec, som har sitt hovedkontor i Telgate, Italia, er kjent for sin produksjon av høykvalitets hydraulikk- og prosessfiltre. Med 12 internasjonale filialer og over 350 ansatte over hele verden, har Filtrec etablert seg som en global leder innen filtreringsløsninger. 

Produktspekter og Innovasjoner

Filtrec tilbyr et omfattende utvalg av filtre som dekker ulike behov i flere industrier, inkludert olje og gass, maritim, og produksjon. Blant deres mest populære produkter finner vi:

  • Hydraulikkfiltre: Designet for å opprettholde renheten i hydraulikksystemer, noe som forlenger levetiden til systemet og reduserer vedlikeholdskostnadene. Filtrec har et bredt utvalg av inline, retur, trykk og sugefiltre som dekker ulike applikasjoner og behov.
  • Prosessfiltre: Brukt i vannbehandling, kjemisk prosessering, og andre industrielle prosesser. Disse filtrene sikrer renheten av væskene som brukes, og inkluderer simplex, duplex, selv-rensende og gap-type filtre.

De siste årene har Filtrec introdusert flere innovative produkter, inkludert Absolute Beta filtermedie. Dette nye filtermediet tilbyr forbedret filtreringseffektivitet og lengre levetid, noe som bidrar til reduserte kostnader og en mer bærekraftig fremtid.

Noen nye teknologier: Indikatorer, pustefiltre og Fluid Management

Filtrec har også investert i utviklingen av indikatorer og pustefiltre, samt løsninger for fluid management. Indikatorene, inkludert visuelle og elektriske modeller, registrerer trykket nedstrøms for filterelementet. De visuelle indikatorene viser behovet for elementutskifting, mens de elektriske indikatorene aktiverer en elektrisk bryter ved behov.

Pustefiltre fra Filtrec er designet for å hindre kontaminering i hydraulikksystemer ved å filtrere ut partikler og fuktighet fra luften som kommer inn i systemet. Dette sikrer at bare ren og tørr luft sirkulerer, noe som beskytter mot slitasje og korrosjon.

Fluid management-produktene, er utviklet for å sikre optimal oljekvalitet gjennom nøyaktig filtrering og vannfjerning. Disse enhetene bidrar til å redusere kostnader ved å forlenge levetiden til hydraulikksystemer og sikre effektiv drift.
 

 

 

Velkommen til Filtrec: En markering av et langvarig partnerskap

Ditech har nylig hatt gleden av å ta imot besøk fra den Italienske leverandøren og langvarige samarbeidspartner, Filtrec, ved våre kontorer i Ågotnes og Sandefjord. Dette besøket har vært en viktig begivenhet som markerer over 30 års samarbeid.

Komplette filter
Komplette filter Vi tilbyr komplette hydraulikkfiltre og elementer med og uten vannabsorberende media fra vår leverandør Filtrec.
Betydningen av Besøket

Representanter fra Filtrec delte innsikt i deres nyeste teknologier og produkter, og diskuterte fremtidige muligheter for samarbeid med Ditech. Besøket har styrket vårt allerede solide partnerskap og gitt Ditech en unik mulighet til å lære mer om hvordan Filtrec sine produkter kan forbedre kunders operasjoner.

Ditech er stolte av å være den eksklusive forhandleren av Filtrec i Norge, og vi er dedikerte til å fortsette å levere de beste filtreringsløsningene til våre kunder. Vi ser frem til å bygge videre på vår lange historie av suksess og innovasjon sammen med Filtrec.
 

Lenker
Language
Min side