Skip to main content
Til toppen

Nye "Liafjord" ble bygd ved Cemre Shipyard i Tyrkia og kom "hjem" til reder, Liegruppen, på Liaskjeret den 2. jan 2024.

Dette er en 71 meter lang og 15 meter bred tråler, med et lasterom i overkant av 2000 kubikk. Det er et miljøvennlige fartøy, utstyrt med en rekke nye teknologier som uttrekkbare baugfoile, batteripakke og elektriske vinsjer. Ombord finner man også filtre levert av Ditech, vi har hatt gleden av å besøke det moderne nybygget.

Liafjord har blant annet montert flere av våre GreenOil filtersystemer. GreenOil er et moderne og energivennlig filtersystem som erstatter bruk av diesel- og smøreoljeseparatorer og som også kan brukes for vedlikehold av oljen på hydraulikksystemer til thrustere, gear, krane, power packs, stern tube etc. Filteret fjerner partikler og vann fra systemet og reduserer risikoen for driftsstans. Filteret har vesentlig lavere energiforbruk enn ved bruk av separatorer og en vedlikeholdsfri vannseparasjon som gir lave driftsutgifter.

Ditech takker kunden for tilliten og hyggelig besøk.

Den nye tråleren "Liafjord" ankom Liegruppen den 2. januar 2024. Bygget ved Cemre Shipyard i Tyrkia, er dette miljøvennlige fartøyet utstyrt med avansert teknologi, inkludert Ditechs energieffektive GreenOil filtersystemer. Disse systemene reduserer partikler, vann, og energiforbruk, noe som sikrer lavere driftsutgifter. Ditech takker Liegruppen for tilliten og besøket.

GreenOil filtersystemer ombord på Liafjord

Liafjord - Liegruppen

Om rederiet

Eier er Liegruppen, er et familieforetak som forvalter fiskerettigheter, utvikler eiendommer og har ulike virksomheter innen service og handel. Liegruppens visjon er ”Tradisjon og Innovasjon” som signaliserer respekt for egen historie og jordnære utgangspunkt, kombinert med evnen og ikke minst viljen til nyskapning gjennom å sette seg store og utfordrende mål. Eierskapet i bedriften er og har alltid vært familiebasert, og har sine røtter helt tilbake til 1800-tallet. (Hentet fra: liegruppen.no).

GreenOil systemer ombord
  • GreenOil systemer installert på diesel og smøreolje.
  • Hovedmotor: Bergen B33:45L8P 4800 kW              
  • GreenOil filter: WP1-P2-750 til filtrering smøreolje + forvarmer
  • Hjelpemotorer: Yanmar 6EY18ALWS 750 kW
  • GreenOil filter: 2 x WP1-P2-400 til filtrering smøreolje + forvarmer
  • Til rundfiltrering av diesel er det installert et WP1-C2-2000 dieselfiltersystem.

Eirik Lie (maskinist), Andre Lie (maskinsjef) - Liafjord | Arild Igland - Ditech AS

Lenker
Language
Min side