Til toppen
<center><h2>REFERANSE</h2></center>

REFERANSE

Kunde Skagerak Kraft og Skagera

Filter Forbruksfilter og Kundeportal

Marked Industri

Ditech er tildelt kontrakt med Skagerak kraft AS

I november 2021 skrev Ditech AS under rammeavtale med Skagerak Kraft og Skagerak Varme med varighet på tre år og muligheter for forlengelse på to år. Avtalen innebærer at Ditech skal være totalleverandør av drifts- og ventilasjonsfiltre for alle Skagerak sine kraft- og varmeanlegg i Norge.

Skagerak Kraft og varme

Skagerak Kraft AS er blant landets største produsenter av fornybar kraft. Selskapet hadde en produksjon på 6 358 GWh i 2020, som tilsvarer 4,1 % av Norges samlede årsproduksjon av vannkraft.
 
«Ditech AS er en solid aktør i markedet
med godt innarbeidede rutiner rundt vareleveranser»

Olga Salvesen, fagansvarlig anskaffelser - Skagerak Kraft AS

Bakgrunn for valg

Bakgrunnen for at Ditech blir foretrukken samarbeidspartner er basert på beste totalpris, fraktbetingelser, løsning for netthandel, samt tilfredsstillende lagerføring og produkt-tilgjengelighet. 

Kundeportal

Skagerak Kraft har en intern satsning på digitalisering og effektivisering av produktinnkjøp. I forespørselen til leverandørene ble det gjort krav om implementering av deres e-handels plattform, dette er en tungtveiende faktor i valg av totalleverandør av drifts- og ventilasjonsfiltre. Ditech scorer også høyt på kompetanse og skal gjøre en grundig kartlegging av filterbehovet i driftsområder på nyåret.

Flere referanser

En pionér innen spesialkjemikalier

En pionér innen spesialkjemikalier

Les mer
Strenge krav til utslipp

Strenge krav til utslipp

Les mer
Filtersystemer til Mondelēz (Freia)

Filtersystemer til Mondelēz (Freia)

Les mer