Til toppen
<center><h2>REFERANSE</h2></center>

REFERANSE

Kunde M/S "Ronja Christopher"

Skip Brønnbåt

Filter Forbruksfilter og kundeportal

Marked Marine og offshore

Filterkart som oppslagsverk

Ronja Christopher sto ferdig i 2020 og er spesielt tilpasset for transport av smolt og postsmolt. Det siste året har båten vært en aktiv bruker av kundeportalen. Her får de tilgang til spesifikasjoner og datablad om forbruksfilter og filtersystemer, filterkart, lagerstatus og mye mer.

Sølvtrans er verdens ledende leverandør av kritiske brønnbåttjenester for voksende akvakulturindustri. De administrerer fartøy lokalisert i større oppdrettsområder og driver med utviklingen av brønnbåtrelatert teknologi, som muliggjør fiskevelferd og biosikkerhet.

Les mer om rammeavtale med verdens største brønnbåtrederi
Bilder hentet fra: Ditech AS

Vi opplever at det er enkelt å søke på filter med få ord i kundeportalen. Vi har også tilgang til vår pris og lagerstatus på filter i filterkartet.

Ole Kristian Voldsund, Chief Engineer hos Sølvtrans AS

Filterkart for båter

Filterkartet er tilrettelagt slik at Ditech eller kunden selv kan legge inn nødvendig kartinformasjon, filterinformasjon, opprette grupperinger og hente ut PDF/Excel dokument med og uten pris. 

Ditech opplever at filterkart er en tjeneste som blir godt brukt av de forskjellige båtene. Det stilles krav om at kartene skal være oppdatert til enhver tid, dette for å skape likhet og unødvendige misforståelser mellom skiftene. Båtene bruker gjerne våre filterkart som et oppslagsverk til å se bilder, priser, lagerstatus og øvrig informasjon som dimensjoner og trådstørrelse på hvert enkelt filter. 


Flere referanser

Innovativt fabrikktrålerkonsept velger filtersystemer fra Ditech

Innovativt fabrikktrålerkonsept velger filtersystemer fra Ditech

Les mer
Rammeavtale med verdens største brønnbåtrederi

Rammeavtale med verdens største brønnbåtrederi

Les mer
Filtersystemer fungerer utmerket og med svært lite vedlikehold

Filtersystemer fungerer utmerket og med svært lite vedlikehold

Les mer