Skip to main content
Til toppen

Service Partner Kopstad AS er en del av Ncb Holding AS. Under denne paraplyen finner du Oskar og Tormod Wike AS, Solum pukkverk AS, Machine Partner AS og Handling Partner AS. Service partner Kopstad er et eget selskap som driver med vedlikehold av komplett maskinpark i samtlige av de ulike selskapene. De har ca. 130 maskiner over 1 tonn i sin maskinpark bestående av over 17 forskjellige merker/fabrikanter. I parken har de alt fra gravemaskiner, dumpere, hjullastere, traktorer, lastebiler, knuseverk og andre anleggsmaskiner som bruker filter.

Ditech har levert alt av filter på de forskjellige maskinene til service partner kopstad. Et kundetilpasset lager og nærhet til hovedlager er årsaker til at Ditech ble valgt som totalleveradør av filter til hele bedriftens maskinpark.

Filter til hele maskinparken

Sparer tid på innkjøp av filter

Muligheten til å hente filter lokalt, god service og et kundetilpasset lager er noen av grunnene til at Ditech ble valgt som totalleverandør av filter til hele bedriftens maskinpark. Serviceleder Jan Egil Wold-Hansen i Service Partner Kopstad opplever at de bruker mindre ressurser på innkjøp av filter nå enn før fordi alt av filterkart ligger inne i kundeportalen.

Service Partner Kopstad bruker mindre tid på innkjøp av filter etter at Ditech fikk kartlagt hele deres maskinpark. I Kundeportalen er alle filterkartene satt opp med maskinens internummer, serienummer, modellbeskrivelse og eventuelt registreringsnummer - noe som gjør det enkelt for innkjøper å søke etter riktig maskin i «mine filterkart».

«Alt av filter på de forskjellige maskinene
ble riktig med en gang»

Serviceleder Jan Egil Wold-Hansen v/ Service Partner Kopstad

Lenker
Min side
Language