Skip to main content
Til toppen

 

 

 

EFFEKTIVT VEDLIKEHOLD
AV HYDRAULIKK
 

            Jan 16, 2024

 

Bilde hentet fra: Ditech AS

Effektivt vedlikehold av oljen i hydrauliske systemer og maskiner er avgjørende for å sikre optimal ytelse og levetid. Vår filtertralle fra Triple R er en løsning for å forenkle og forbedre vedlikehold og gir brukere et kraftig verktøy for å opprettholde oljekvaliteten på en enkel og kostnadseffektiv måte.
 

Hva er en filtertralle?

Vår filtertralle representerer en innovativ tilnærming til filtrering og rensing av olje i hydrauliske systemer. Denne mobile enheten er designet for å gi brukerne enkel tilgang til filtrering på stedet, og den gir en effektiv løsning for å fjerne partikler, vann og andre forurensninger fra oljen. I samarbeid med vår leverandør Triple R, har vi utviklet et tralle som er tilpasset vårt kalde klima i nord med forvarmer, som varmer oljen før den filtreres. Oljen vil da oppnå riktig temperatur og riktig viskositet for å oppnå en optimal filtreringsprosess. Varmen kan individuelt styres fra 0-90 grader etter behov, i tillegg leveres filtertrallen med komplett slanger for tilkobling. 

 

Hovedfunksjoner og Fordeler:

Mobilitet og Enkelhet: Triple R filtertralle er utstyrt med robuste hjul og håndtak, som gjør den enkel å transportere og manøvrere rundt i ulike miljøer. Dette gir brukere fleksibilitet til å plassere filtertrallen der den er mest nødvendig.

Høyeffektiv Filtrering: Triple R filtertralle bruker avanserte filterelementer som er designet for å fange opp selv små partikler og forurensninger i oljen. Dette bidrar til å opprettholde en høy grad av renhet i hydrauliske systemer, som er avgjørende for å forhindre slitasje på komponenter.

Vannfjerning: I tillegg til partikkelfiltrering, er Triple R filtertralle utstyrt med funksjoner for å fjerne vann fra oljen. Dette er spesielt viktig for å hindre korrosjon og skade på komponenter som kan oppstå når vann blandes med olje.

Brukervennlig Design: Triple R filtertralle er utviklet med tanke på brukervennlighet. Enkel tilgang til filterelementer, intuitive kontroller og tydelige indikatorer gjør det enkelt for operatører å betjene og overvåke enheten.

Kostnadseffektivitet: Ved å benytte Triple R filtertralle for on-site oljefiltrering, kan bedrifter redusere behovet for å sende olje til eksterne renseanlegg. Dette bidrar til kostnadsbesparelser og reduserer nedetiden for utstyret.

Miljøvennlig: Ved å opprettholde ren olje i systemet, bidrar Triple R filtertralle til å redusere behovet for hyppig utskifting av olje. Dette har positive miljøeffekter ved å redusere avfall og ressursforbruk.

Bilde hentet fra: Ditech AS

 

Triple R filtertralle representerer et kraftig verktøy for virksomheter som setter pris på viktigheten av effektivt oljevedlikehold i hydrauliske systemer. Med fokus på mobilitet, brukervennlighet og høyeffektiv filtrering, gir Triple R filtertralle en praktisk løsning for å opprettholde optimal oljekvalitet og forlenge levetiden til utstyret.

Ved å integrere Triple R filtertralle i vedlikeholdsprosedyrene, kan bedrifter forbedre påliteligheten til sine hydrauliske systemer, redusere reparasjonskostnader og styrke bærekraftige praksiser. Triple R filtertralle representerer derfor ikke bare et teknologisk fremskritt, men også et skritt mot mer kostnadseffektivt og miljøvennlig vedlikehold av hydrauliske systemer.

 

 

Ditech har også løsninger for

  • Fjerning av vann og partikler i diesel, hydraulikk og smøreolje
  • Mobile og stasjonære oljerensere
  • Filterhus for hydraulikk
  • Racor forfiltre for marine diesel & bensin
  • Vannbehandling, UV-filtrering, posefilter
  • Filtre til ventilasjonsanlegg
  • Automatisk selvrensende filtre

 

Ønsker å vite mer? Ta kontakt med oss


Relevante produkter

Tank adapter SE serie 30, 50, 100

TR-650049
Triple R, Oil & Fuel Cleaning Unit, 230V, 2,5 l/min, 3,0m cable, sample port

SE-100-BDH-230V
Lenker
Language
Min side