Skip to main content
To top

Nyhetsarkiv

Vi holder deg oppdatert med siste nytt om alt innen filter.
I nyhetsarkivet finner du artikler, referansesaker og produktnyheter, følg oss på

LinkedIn Facebook Instagram Nyhetsbrev Referanser

Åpningstider i sommer
Åpningstider i sommer

Vi holder åpent gjennom hele sommeren. Mandag til Fredag: 08:000-16:00 Husk at utenom våre åpningstider kan du alltid nå oss på vår 24 timers  Vakttelefon: +47 33 30 68 00

Welcome to Filtrec: A Celebration of a Long-Standing Partnership
Welcome to Filtrec: A Celebration of a Long-Standing Partnership

Ditech recently had the pleasure of hosting a visit from our Italian supplier and long-term partner, Filtrec, at our offices in Ågotnes and Sandefjord. This visit marked an important event celebrating over 30 years of collaboration.

Vi flytter til Borgeskogen
Vi flytter til Borgeskogen

VI FLYTTER TIL BORGESKOGEN Merk deg følgende: Onsdag 10.04 – Fredag 12.04 blir ingen varer sendt Mandag 08.04 – Fredag 12.04 vil det være noe redusert bemanning Fra 15.04 vil vår nye adresse på hovedkontor og lager være Borgeskogen 13, 3160 Stokke

Ditech inngår samarbeidsavtale med verdensledende leverandør innen havbruk
Ditech inngår samarbeidsavtale med verdensledende leverandør innen havbruk

Etter mange års samarbeid har Ditech og ScaleAQ formalisert samarbeidet innen leveranser av filter og filtersystemer med en nyetablert samarbeidsavtale. Avtalen strekker seg over tre år med opsjon på to nye år slik at total lengde er inntil fem år.

Møt oss på Vei og Anlegg 2024
Møt oss på Vei og Anlegg 2024

Hvert 3. år samles anleggsbransjen til den største og tøffeste maskinfesten på Vei og Anleggsmessa. 24-27 april 2024 braker det løs og da skal bransjen være samlet igjen for å vise frem nyheter og et bredt spekter av tøffe maskiner og anleggsutstyr. Vi gleder oss til å vise deg kundeportalen vår med flere smarte og enkle funksjoner. Vi gir tilgang til kunder hver eneste dag og har sammen med dere utviklet funksjoner som skal gjøre det enkelt å ta kontroll over filterbehovet. Kom innom vår stand A1-05 for en hyggelig filterprat

Kom innom vår stand på HavExpo 2024
Kom innom vår stand på HavExpo 2024

Vi inviterer til en ny internasjonal messe for norsk havbruk og fiskeri. HavExpo arrangeres på Straume idrettspark i Bergen og går over tre effektive dager. Kom innom for en hyggelig prat og se våre filterløsninger for fiskeri- og havbruksnæringen. Ditech har gjennom 20 år vær med på å utvikle og tilpasse HiFlux sine løsninger som blant annet, roterende skrapesystem, VLR filter, kundetilpassede løsninger og forenklet service- og vedlikehold. I 2021 leverte vi den største enkeltinstallasjonen av lusefilter i Norge til Frøy ASA -Les mer HER

GreenOil filtersystemer ombord på Liafjord
GreenOil filtersystemer ombord på Liafjord

Den nye tråleren "Liafjord" ankom Liegruppen den 2. januar 2024. Bygget ved Cemre Shipyard i Tyrkia, er dette miljøvennlige fartøyet utstyrt med avansert teknologi, inkludert Ditechs energieffektive GreenOil filtersystemer. Disse systemene reduserer partikler, vann, og energiforbruk, noe som sikrer lavere driftsutgifter. Ditech takker Liegruppen for tilliten og besøket.

Filtertralle for effektivt oljevedlikehold
Filtertralle for effektivt oljevedlikehold

Vår løsning for å forenkle og forbedre oljevedlikeholdsprosesser, og gir brukere et kraftig verktøy for å opprettholde oljekvaliteten på en...

Julegave
Julegave

I år har vi i Ditech valgt å donere årets kundegaver til Barnekreftforeningen. Vi ønsker å gi en gave som gir  håp og glede, og som støtter livsviktig forskning på barnekreft. Det kan være spesielt meningsfullt i høytiden, når gaver ofte symboliserer omsorg og kjærlighet.

Oppnå ren luft
Oppnå ren luft

Vi tar 12-20 åndedrag per minutt, uten å tenke så mye over det. Men visste du at luftkvaliteten vi puster inn har en betydelig innvirkning på vår..

Brukervennlige grovfilter
Brukervennlige grovfilter

Grovfiltre brukes hovedsaklig til beskyttelse av pumper, ventiler, styringer, instrumenter, varmevekslere og andre komponenter. De blir montert i ulike prosesssytemer og blir tilpasset ut ifra kapasiteten som kreves. Filtrene er servicevennlige og enkle å betjene.

Filteravtale med Solstad Offshore
Filteravtale med Solstad Offshore

Ditech har inngått rammeavtale med Solstad Offshore, som omfatter leveranse av alle typer forbruksfiltre til deres flåte av skip. Avtalen er gjeldende fra juli 2023 og strekker seg over en periode på tre år pluss opsjoner.

Gigantiske filter til vannbehandling
Gigantiske filter til vannbehandling

Det er stor etterspørsel etter selvrensende væskefiltrering med høy flyt. Dette har ført til at Hiflux Filtration har utviklet selskapets største filter noensinne

Sekkingstad - Først ut med selvrensende filter
Sekkingstad - Først ut med selvrensende filter

Sekkingstad AS installerte i 2012 en av våre filterløsninger for å fjerne fiskepartikler i sjøen og rusk i slaktemaskinene. Nesten 10 år senere besøker vi igjen slakteriet for å se om filtreringen er etter kundens forventninger. Ditechs velutprøvde filter - som er utviklet i samarbeid med HiFi Filtration - ble løsningen på avfall fra slakteriet. Partiklene som blir renset bort leveres som spesialavfall, mens det som slippes ut i sjøen er rent.

Aqua Nor 2023
Aqua Nor 2023

22-24. august er endelig Trondheims gater igjen fylt med fiskerientusiaster- Aqua Nor er en av verdens ledende messer for akvakultur-teknologi og vi i Ditech er på plass. Ta turen innom vår stand B-228 i hall B (inngang fra Hall A) for en hyggelig filterprat eller for å få hjelp til å løse et spesifikt filtreringsproblem.

Nor-Shipping 2023
Nor-Shipping 2023

Nor-Shipping er en globalt ledende utstilling og arrangementsprogram i Norge. Her møtes den maritime industri for å samarbeide og legge til rette for en bærekraftig suksess i havet. Nor-Shipping opererer hvert annet år som et knutepunkt for internasjonale beslutningstakere fra både private og offentlige sektorer.  Kom innom for en hyggelig prat og se våre nyheter og filterløsninger for den maritime industrien.Nor-Shipping er en globalt ledende utstilling og arrangementsprogram i Norge. Her møtes den maritime industri for å samarbeide og legge til rette for en bærekraftig suksess i havet. Nor-Shipping opererer hvert annet år som et knutepunkt for internasjonale beslutningstakere fra både private og offentlige sektorer.  Kom innom for en hyggelig prat og se våre nyheter og filterløsninger for den maritime industrien.

M/S "Ronja Christopher"
M/S "Ronja Christopher"

Ronja Christopher sto ferdig i 2020 og er spesielt tilpasset for transport av smolt og postsmolt. Det siste året har båten vært en aktiv bruker av kundeportalen. Her får de tilgang til spesifikasjoner og datablad om forbruksfilter og filtersystemer, filterkart, lagerstatus og mye mer.

Preventing Electrostatic Discharge (ESD) in Hydraulic Systems
Preventing Electrostatic Discharge (ESD) in Hydraulic Systems

When oil flows through the filter element in hydraulic systems, Electrostatic Discharge (ESD) can occur. This can cause spark discharge within the system, leading to damage to hydraulic components. We offer ESD filters from Filtrec with anti-static protection to prevent spark discharge and maintain effective filtration in critical systems.

Silva Green FuelSelvrensende filtersystem til innovativt demonstrasjonsanlegg
Silva Green FuelSelvrensende filtersystem til innovativt demonstrasjonsanlegg

Ditech sine automatisk selvrensende filter blir brukt til å filtrere prosessvann i demonstrasjonsanlegget til Silva Green Fuel. En automatisk prosess fremfor en manuell prosess reduserer antall timer brukt på vedlikehold, unngår produksjonsstans og gir lavere driftskostnader.

 Filtersystem som erstatning for oljeseparatorer
Filtersystem som erstatning for oljeseparatorer

Østensjø Rederi tok i 2021 i bruk Ditech sine filtersystem for smøreolje som erstatning for oljeseparatorer. Opplevelsen av filteret har vært utelukkende positivt, der resultatet viser at byttet har gitt besparelser på vedlikehold og «sludge». Plattform Supply Vessel

Filterkorger og filterposer til Hydro Husnes
Filterkorger og filterposer til Hydro Husnes

Ditech har levert filterkorger og filterposer til flere av Hydro Husnes sine renseanlegg, der Ditech har blitt valgt ut ifra pris og kvalitet. Hydro Husnes er underlagt strenge krav til utslipp fra miljødirektoratet og målinger blir gjennomført regelmessig. Rensing av luft fra produksjonen er særdeles viktig og det stilles høye krav til kvalitet.

Rammeavtale på ventilasjonsfilter
Rammeavtale på ventilasjonsfilter

Vestfold Klima Og Ventilasjon AS velger Ditech som leverandør av ventilasjonsfilter. Dette er et nytt satsningsområde for leverandøren, der digitale systemer tilpasses i samarbeid med kunden. Ditech tilpasser nå lager, systemer og kunnskap for å kunne håndtere flere kunder i samme bransje.

Hydra Teknikk AS - Ny Forhandler Lokalisert i AltaNy forhandler
Hydra Teknikk AS - Ny Forhandler Lokalisert i AltaNy forhandler

Vi samarbeider tett med våre forhandlere slik at vi kan tilby dem best mulig service og kvalitet, noe som igjen styrker våre forhandlere som totalleverandør av filter i sitt distrikt. Med et kundetilpasset lager sørger vi for hurtig og problemfri levering med våre transportører. I kundeportalen får forhandleren tilgang til lagerstatus, priser, filterkart, filteroversikt og mange andre funksjoner som forenkler innkjøpsprosessen i en hektisk hverdag.

Nor-Fishing
Nor-Fishing

Hvert andre år arrangeres Nor-Fishing i Trondheim og har siden 1960 vært et viktig nasjonalt og internasjonalt møtested for fiskenæringen, og er i dag en av verdens ledende messer for fiskeriteknologi. Det er over 500 nasjonale og internasjonale leverandører på Nor-Fishing, der vi representerer filterbransjen og våre løsninger. Vi har med oss forbruksfilter og filtersystemer som gjennom flere tiår har blitt brukt i dette markedet. For å kunne utvikle de beste løsningene har vi vært avhengige av kunder som deler sine opplevelser og behov slik at vi kan tilpasse og utvikle de beste produktene.

MS Color Viking
MS Color Viking

I januar tok MS Color Viking steget videre og erstattet sine separatorer med våre filtersystemer fra GreenOil. Som ledende rederi i europeisk godstrafikk med regelmessig trafikk til og fra Norge, er det viktig å redusere driftsstans med et ettertraktet og velfungerende filtersystem.

Filter til hele maskinparken
Filter til hele maskinparken

Ditech har levert alt av filter på de forskjellige maskinene til service partner kopstad. Et kundetilpasset lager og nærhet til hovedlager er årsaker til at Ditech ble valgt som totalleveradør av filter til hele bedriftens maskinpark.

Du finner Ditech på SMART industri 2022
Du finner Ditech på SMART industri 2022

Messen foregår på Norges varemesse på Lillestrøm og du finner oss på stand B01-11 i hall B. Kom innom for en hyggelig prat og se våre nyheter og filterløsninger for industrien. Vi er totalleverandør av filter og filtersystemer fra anerkjente leverandører. Gjør som Skagerak kraft og varme og samle dine innkjøp av filter og få tilgang til vår kundeportal. Kundeportalen har smarte og enkle funksjoner, utviklet i samarbeid med våre kunder.

Rammeavtale med verdens største brønnbåtrederi
Rammeavtale med verdens største brønnbåtrederi

Sølvtrans er verdens ledende innenfor transport av levende fisk. Etter sammenslåingen med DESS Aquaculture Shipping er de også verdens største brønnbåtrederi. Ditech har nå signert rammeavtale med rederiet. Dette gjør oss til en eksklusiv leverandør av forbruksfiltre til hele Sølvtrans sine flåte av skip. Vi skal i tillegg kartlegge hele deres filterbehov og legge til rette for et godt samarbeid.

Bluewild -  fabrikktrålerkonseptet ECOFIVE
Bluewild - fabrikktrålerkonseptet ECOFIVE

Bluewild er et Ålesund-basert sjømatselskap med 90 ansatte på land og til havs. Selskapet eier og opererer frysetrålerene M/tr. Langenes og FT Ishavet. I slutten av 2023 skal de ta i bruk det nye innovative fartøyet, Ecofive, levert av Westcon Yards - Et fremtidsrettet fabrikktrålerkonsept med fokus på fiskevelferd og bærekraftige løsninger.

Allnex Norge -  En pionér innen spesialkjemikalier
Allnex Norge - En pionér innen spesialkjemikalier

Allnex er et globalt selskap med 2 000 medarbeidere og en ledende leverandør av harpiks til overflatebehandling innen bygg, industri, utstyrsproduksjon og til spesialformål. De er en pionér innen spesialkjemikalier og et bredt utvalg av nyskapende flytende harpiks og additiver (tilsetningsstoffer) av høy kvalitet. Vi er glade for at Allnex valgte våre løsninger til å forbedre produksjonen og takker for tilliten.

Påfylling av hydraulikkolje
Påfylling av hydraulikkolje

Start systemet eller maskinen med olje av riktig renhetsklasse, ny olje vil ofte ikke oppfylle de nødvendige kravene. Med FU0020 og FU0030 kan du flytte hydraulikkolje på en sikker og effektiv måte. Disse mobile enhetene har kapasitet opp til 15l/min og kan møte ethvert filtreringsbehov.

Kundetilpasset lager på eget verksted
Kundetilpasset lager på eget verksted

Ditech har kartlagt hele Kjell Foss sin maskinpark med borerigger, biler og annet utstyr. De har et kundetilpasset lager på eget verksted som jevnlig fylles på og holdes oppdatert.

Mondelēz - Freia bruker våre filtersystem
Mondelēz - Freia bruker våre filtersystem

Ditech leverer filter og filterløsninger til næringsmiddelindustrien. Utstyret oppfyller de strenge krav til matsikkerhet og oppfyller blant annet EHEDG og EN 1935/2004. I november 2021 leverte Ditech 2 stk. Auto-line selvrensende filter og 2 stk. Magnetfilter til Freia sjokoladefabrikk i Oslo, som er en del av Mondelēz Global. Mondelēz har høye krav til kvalitet og vi er fornøyde med at vi kunne levere etter deres spesifikasjoner.

Filtersystemer til offshore vindenergi
Filtersystemer til offshore vindenergi

Ditech skal levere flere GreenOil filtersystemer til Vard og deres 4 19 design som skal bygges for Norwind Offshore. Leveransen omfatter to skip (CSOV) med opsjon på ytterligere to. Skipene skal være designet spesielt for avanserte maritime operasjoner, utvikling og service av havvindmarkedet.

Rammeavtale Skagerak kraft og varme
Rammeavtale Skagerak kraft og varme

I november 2021 skrev Ditech AS under rammeavtale med Skagerak Kraft og Skagerak Varme med varighet på tre år og muligheter for forlengelse på to år. Avtalen innebærer at Ditech skal være totalleverandør av drifts- og ventilasjonsfiltre for alle Skagerak sine kraft- og varmeanlegg i Norge.

Nor-Shipping 2022
Nor-Shipping 2022

Nor-Shipping er en globalt ledende utstilling og arrangementsprogram i Norge. Her møtes den maritime industri for å samarbeide og legge til rette for en bærekraftig suksess i havet. Nor-Shipping opererer hvert annet år som et knutepunkt for internasjonale beslutningstakere fra både private og offentlige sektorer.  Mer enn 50 000 deltakere, fra over 85 nasjoner deltar på Nor-Shipping sine utstillinger, konferanser, seminarer og utøvende møter og sosiale arrangement

Forhandler - Varhaugs Diesel Elektro AS
Forhandler - Varhaugs Diesel Elektro AS

Varhaugs diesel elektro er forhandler av Ditech. De leverer filter til bransjer som industri, anlegg, landbruk, bil og båt.

Leveranse av filter til riggen Brage
Leveranse av filter til riggen Brage

Drivstoff filteret som skulle erstattes og opprinnelig var installert på 90-tallet, er ikke lengre i produksjon. Vi tok utfordringen og skreddersydde en løsning for Wintershall Dea, som skal erstatte filteret som står på riggen Brage, den dag i dag. Brage er Wintershall Deas første bemannede plattform i Norge og ett av de eldste felene i landet. Feltet ble påvist i 1980, produksjonsstart var i 1993, og feltet har vært i drift i over 25 år.

Besøk hos Hiflux
Besøk hos Hiflux

Hiflux Filtration er eksperter på problemløsning og å skreddersy løsninger for kundene våre. Ditech har vært forhandler av Hiflux i over 20 år og vært med å utvikle mye av produktene vi leverer i dag. De er ofte representert på messer som vi deltar i og var sist til stede under Aqua Nor 2021.

Besøk hos GreenOil
Besøk hos GreenOil

Tidligere i september besøkte vi GreenOil og deres fabrikk. Vi fikk endelig hilse på alle ansatte igjen og se hvordan produksjonen og utviklingen av nye produkter foregår. GreenOil er en bedrift i stor utvikling og har sammen med Ditech opplevd stor etterspørsel på deres løsninger i markedet.

Ditech inngår ny kontrakt med Vard
Ditech inngår ny kontrakt med Vard

Filterleverandøren Ditech AS har skrevet kontrakt med Vard for leveranse av filtersystemer for rensing av diesel, smøreolje og hydraulikksystemer til Rem Offshore sine to nye skip. Skipene er Vard 4 19 design, type CSOV (Construction Service Operation Vessel) og skal leveres i 2023 som serviceskip til vedlikehold av havvindparker.

Leverandørbesøk
Leverandørbesøk

Hifi Filter er ledende på filter i Europa og har kontor- og lager i 5 forskjellige land. De har vært vår leverandør siden 2013. De startet under navnet Hirschi Filters i 1977 og byttet navn til Hifi Filters først i 1996

Leverandørbesøk av Fileder
Leverandørbesøk av Fileder

Fileder spesialiserer seg på rådgivning og leveranse av blant annet vannfiltersystemer. De har vært i bransjen i 40 år, og har over 4500 kunder rundt omkring i Europa. Under besøket viser Julio frem online protalen deres og hvilke funksjoner den har som kan være nyttig for oss.

Takk for denne gang Aqua Nor 2021
Takk for denne gang Aqua Nor 2021

Vi hadde med oss Michael Rode fra HiFlux og Rune Hjortnæs Pedersen fra GreenOil alle dager. De har lang erfaring i filterbransjen og utfyller oss med kompetanse og svarer på alle slags type spørsmål rundt filtrering.

Verdens største leveranse av lusefilter
Verdens største leveranse av lusefilter

I forbindelse med Aqua Nor tok vi turen opp til Rissa for å følge opp installasjon av filtersystemene fra Hiflux. Som bildene viser er Frøy godt igang med installasjon og igangkjøring. Frøy Challanger står i disse dager på verftet til Fosen Yard, der er de skal få sjøsatt båten innen kort tid.

OTD 2021
OTD 2021

OTD Energy er en av de viktigste møteplassene for aktørene i den tradisjonelle og fremtidige norske energibransjen. OTD Energy sine fokusområder er forretningsmuligheter innen teknologi, innovasjon, forskning og utvikling, bærekraft og energieffektivitet innen dagens og fremtidens markeder. OTD Energy skal samle det norske energiclusteret for bærekraftige markedsmuligheter.

Største enkeltinstallasjon av lusefilter
Største enkeltinstallasjon av lusefilter

Ditech fikk i begynnelsen av Mars ordre på 10 Auto-line VLR selvrensende filtersystemer til Frøy ASA. Filtersystemene skal installeres på det ombygde offshorefartøyet «Frøy Challenger» som blir et høykapasitets avlusningsfartøy. Filtrene er kjent for høy kapasitet, stabil drift og gode resultater på filtreringen. Noe som var avgjørende for valg av leverandør og system for Frøy i dette prosjektet.

Ledig stilling
Ledig stilling

Til vårt salgskontor på Ågotnes søker Ditech etter en ny salgsmedarbeider i 100% stilling som tar utfordringer på strak arm, liker høyt tempo og varierte dager.

Aqua Nor 2021
Aqua Nor 2021

24-27. august er endelig Trondheims gater igjen fylt med fiskerientusiaster- Aqua Nor er en av verdens ledende messer for akvakultur-teknologi og vi i Ditech er på plass. Ta turen innom vår stand E-401 i hall E for en hyggelig filterprat eller for å få hjelp til å løse et spesifikt filtreringsproblem.

PMAX
PMAX

Kvalitetsproduktet fra PMAX gir ren luft inn til ladeluftkjøler og sørger for stabil fremdrift og lavere eksostemperatur over tid. Velger du dette luftfilteret får du et vaskbart filter som er enkelt å installere og rengjøre. Filteret gir også lavere service- og vedlikeholdskostnader og eliminerer bruk av filterduk.

Volstad Maritime - GreenOil filtervogn
Volstad Maritime - GreenOil filtervogn

Volstad Maritime har investert i en mobil filtervogn fra GreenOil. Dette er den tredje filtervognen av denne typen de har bestilt til sine skip. Det ble gjort tester av oljen etter installering som viser stor forskjell på oljekvaliteten etter filtrering. GreenOil filteret blir primært brukt til å fjerne vann og partikler fra olje på Thrustere ombord på disse skipene. I tillegg til å fjerne vann og partikler har filteret flere fordele

Leveranse av 3-stegs vannrensesystem
Leveranse av 3-stegs vannrensesystem

Leveranse av 3-stegs vannrensesystem til filtrering av drikkevann ombord på MS "Kristoffer Tronds" har de valgt vannrensesystem fra Ditech. I tillegg til leveransen har kunden fått kartlagt filterlister i vår kundeportal. Et enkelt og innovativt systemet som gjør det enkelt å handle filter på nett. 

Lokalt Samarbeid
Lokalt Samarbeid

Et lokalt samarbeid på Revetal i arbeid med ny logo som ble lansert mandag 03.05.2021. Vi ønsker å være med på det digitale skiftet som har fått et skikkelig fraspark det siste året.

Rammeavtale med Øst-Riv AS
Rammeavtale med Øst-Riv AS

Vi valgte Ditech som leverandør pga. Service, kompetanse, kvalitet på filtrene og evnen til å snu seg rundt for å få levert filtrene. Ditech hadde også den beste digitale løsningen» - Øst-Riv AS

Ny logo
Ny logo

Siden 13. mars 2020 har Norge stort sett vært stengt ned. Dette har ført til at Ditech må tenke mer digitalt og vi har brukt innetiden godt. Vi ruster oss for hva fremtiden vil bringe med ny nettside og kundeportal med mange funksjoner som skal gjøre det enkelt for brukerne.

Brukerveiledning i kundeportalen
Brukerveiledning i kundeportalen

Vi har satt opp brukerveiledninger for flere funksjoner i kundeportalen. Videoene viser deg hvordan du enkelt kan ta styring over dine bestillinger, produktsøk og filterkart. Dette gjøres enkelt fra PC, mobil eller nettbrett.

GreenOil leveranse til Rem Offshore
GreenOil leveranse til Rem Offshore

Ditech skal levere GreenOil filtersystemer for rensing av motorens smøreolje til alle Rem Offshore sine skip.

Kompakt og effektiv oljerenser fra GreenOil
Kompakt og effektiv oljerenser fra GreenOil

GreenOil sine filtersystemer er kjent for sin unike måte å bruke Saueull som filtreringsmedie og er en bærekraftig filtreringsmetode. Filtersystemet renser oljen kontinuerlig for vann og partikler og er enkel å installere og vedlikeholde. Investeringen er raskt inntjent, bruker lite energi, og forlenger levetid på utstyret ditt uten noe oljesøl.

OurAir SQ 500
OurAir SQ 500

Luftrenseren er liten og mobil enhet som fint passer inn i ulike miljøer som kontorarealer, treningsstudio, venterom, serveringssteder, møterom eller andre samlingsplasser der det oppholder seg flere mennesker samtidig.

Kundetilpasset trykk
Kundetilpasset trykk

Dersom du ønsker å få egen logo eller annet trykk på våre filter, kan du få dette ved større kvantumkjøp. Vår kunde Alles Miljø, benytter seg av dette alternativet i dag. De ønsket både logo og eget artikkel nr. på sine filter. Dette er noe som fint kan benyttes på ulike filtertyper, her både på skru- og innsatsfilter.

Skreddersydd filtersystem - Hiflux
Skreddersydd filtersystem - Hiflux

Filterløsningen skulle være en kompakt og mobil filterløsning for rensing av ferskvannssystemer i drift flere steder om bord. Etter dialog med kunden kom vi fram til et resultat som skulle fylle de kravene som ble satt som ble en kundetilpasset tralle med Hiflux «Micro-line Wall Unit». Denne enheten veier 35kg, har stor pumpekapasitet og en sterk magnet som tar til seg smuss og rust.

New technology from Filtrec
New technology from Filtrec

After three years of rigorous development and testing, Filtrec is proud to introduce its groundbreaking technology in filter element construction. This innovative solution, known as AbsoluteBeta, promises significant advancements in performance and efficiency. Our Italian filter manufacturer has meticulously addressed customer requests and feedback to tailor a combination of materials specifically designed for each filter series with fiberglass.

Rem Offshore has awarded contract to Ditech
Rem Offshore has awarded contract to Ditech

Rem Offshore has awarded contract to Ditech for delivery of GreenOil filters for engine lube oil filtration. Filters to be installed on 10 ships in Rem Offshore fleet and totally replaces the use of lube oil separators onboard.

Filter agreement for Klaveness
Filter agreement for Klaveness

Ditech er tildelt kontrakt for leveranse av GreenOil filtersystemer til Klaveness Ship Management. Totalt 44 filtersystemer som skal installeres på hver hoved- og hjelpemotor til 11 skip i Klaveness sin «Combination Carrier» flåte.

Ditech lanserer luftrenser
Ditech lanserer luftrenser

Ditech er stolt av å kunne lansere luftrensere fra anerkjente MANN+HUMMEL. Luftrenserne er en verdensnyhet og meget effektive til å fjerne virus og bakterier fra luften. Disse kan vi nå tilby våre kunder gjennom leiefinansiering eller kjøp.

Følg oss på Facebook!
Følg oss på Facebook!

Vi i Ditech har endelig kommet oss på Facebook da vi forstår at sosiale medier har kommet for å bli. På vår side vil vi jevnlig legge ut alt fra produktomtaler, kundereferanser, forhandlerinformasjon, messer, intern informasjon m.m.

GreenOil leveranse til Meløyfjord
GreenOil leveranse til Meløyfjord

Vi ønsker å takke Stadyard og reder Selfjordbuen AS for oppdraget med å levere våre GreenOil filtersystemer til deres nybygg TBN Meløyfjord. Fiskebåten er designet av Seacon AS og skal leveres i juni 2021.

Ny forhandler - Maritim Motor
Ny forhandler - Maritim Motor

Vi ønsker Maritim Motor AS velkommen som forhandler hos Ditech! Maritim Motor er lokalisert i Tomrefjorden og har stor erfaring innenfor maritim sektor. De utfører alt innenfor montering, oppretting, nybygg, service og vedlikehold. Se mer om Maritim Motor på deres hjemmeside her. De kan nå levere alt av filter og filterløsninger til marine, industri, akvakultur, vei og anlegg.

Filter equipment for VARD NB928 SOV vessel
Filter equipment for VARD NB928 SOV vessel

Vi er stolte av nok en gang kunne levere et komplett filtersystem til VARD og nybygg nr. 928 for Ta San Shang Marine, et fellesprosjekt mellom Mitsui O.S.K. Lines Ltd (MOL) og Ta Tong Marine Co., Ltd (TTM). Ditech skal levere GreenOil filtersystem for rensing av marine diesel, samt offline filtre til thrustere og hydraulikksystemer om bord.  

Ny daglig leder i Ditech AS
Ny daglig leder i Ditech AS

Ny daglig leder er Morten Andre Karlsen, som har erfaring fra salg og ledelse i elektro- og bilbransjen. Karlsen er en målrettet, engasjert og ung leder som inntar en viktig rolle i vårt firma, som med flere nyansettelser er godt i gang med et generasjonsskifte.

Rammeavtale med Incentra
Rammeavtale med Incentra

Vi stolte av å ha inngått en rammeavtale med den maritime innkjøpsorganisasjonen Incentra. Incentra er en organisasjon som forhandler, inngår og administrerer rammeavtaler for ca. 950 skip og oljeinstallasjoner.  Avtalen har varighet på tre år, med opsjon på et år, og omfatter leveranse av alle typer forbruksfilter. Etter å ha inngått denne rammeavtalen med Incentra, befester vi vår posisjon som markedsleder av forbruksfilter til det maritime markedet.

GreenOil filtersystem til Havfisk
GreenOil filtersystem til Havfisk

Havfisk bygger ny hypermoderne tråler ved Vard Søviknes. Fartøyet, som skal ha navnet "Kongsfjord", har mange nye teknologiske løsninger og vil blant annet bli den første hekktråleren med integrert energilagringssystem, med muligheter for både batteridrift, diesel-mekanisk og dieselelektrisk fremdrift.


Links
Language
My account